Bo ssäm reseptejä

Pika Bo ssäm

Pika Bo ssäm

E. n. s. i. m. ä. e. a. u. o. ,. l. p. t. k. r. J. y. h. v. j. g. B. d. L. c. A. V. M. b. O. ö. N. 2. /. 0. 1. T. -. K. P. S. H. (. ). f. I. 4. 3. t l
Bo Ssäm - Porsaan Uuniliha goes Korea

Bo Ssäm - Porsaan Uuniliha goes Korea

Tämä on hyvin samantyppinen ruoka kuin Vietnamilaiset Kesärullat. Tämän ruoan ideana on, että liha ja muut täytteet kääräistään suupalaksi salaatinlehteen
Mummon kurkut

Mummon kurkut

Kurkut sopivat lisäkkeiksi ihan tuollaisenaan, mutta tällä kertaa kurkut olivat osa bossämiä. Valmiit mummon kurkut tarjolla
Kimchi

Kimchi

Tällä kertaa päätin valmistaa kimchiä, jota on tarkoitus tarjoilla bossämin kanssa. Reseptistä on varmasti olemassa yhtä monta variaatiota kuin on kokkejakin, mutta minä päätin valmistaa kimchiä Martha Stewartin sivuilla olevan reseptin mukaan, koska se oli linkitetty samoilla sivuilla olleen bossämin kanssa
MELKEIN KOKO VIIKKOMENU 1

MELKEIN KOKO VIIKKOMENU 1

BOSSÄM. Ei sinun eikä minun maailma kaadu siihen, jos en nyt ehtinytkään sunnuntaina julkaista viikkomenuta
Bo ssäm

Bo ssäm

Sunnuntain kunniaksi valmistimme bossämiä. Bossäm, possu näyttää kuvassa palaneelta, vaikka se ei sitä ollut
Pikkujouluruokaa: Bo ssäm

Pikkujouluruokaa: Bo ssäm

Tarjolla oli korealaista BoSsäm -sormiruokaa, eli nyhtöpossua lisukkeineen salaatinlehdeltä nautittuna, joulukuusipizzaa (Herkusta&koukusta bongattu ohje), hittipähkinöitä, joulutorttuja, suklaakuorrutettuja marsipaanitäytteisiä rommiaprikooseja sekä jouluista jäätelöä
Bo ssäm eli korealaista nyhtöpossua

Bo ssäm eli korealaista nyhtöpossua

P. ä. t. i. n. p. m. k. s. e. o. l. a. r. v. y. h. ö. u. R. H. g. S. E. B. -. ,. J. j. M. (. ). d. 1. 5. /. 3. 2. T. –. 4. c. L. K. 6. V. ½. 0. ¾. A. N. d l. t l
Bo Ssäm tai ainakin jotain sinne päin

Bo Ssäm tai ainakin jotain sinne päin

Lopputuloksena oli herkullinen bossäm, tai ainakin jotain sen suuntaista. Yleensä bossämin kera tarjoillaan myös kimchiä ja erilaisia kastikkeita

Nyhtöpossupurilaiset

Jonkinlainen ylikypsä riivitty possu on ollut to do -listallani siitä saakka, kun Ankerias Vipunen kokkasi savolaiseen suuhun mahdotonta äänettävää bossämiä