Broileria, pekonia ja tagliatellepastaa. Paista hetki ja lisää broilerin suikaleet. Ei ole maksettu mainos mutta joku Floran pekoni&sipuli ruokakerma oli hyvä tähän
Pakastimesta löytyi broilerin fileitä ja kaapista banaania, pekonia ja persiljaa. Muistelin nähneeni jossain keittokirjassa reseptin missä banaanin pala oli kiedottu broilerinfileen sisälle
sijalla olevan Pekoniin kääritty Koskenlaskija-juustolla täytetty broilerin. Vain kuitenkin hieman, koska pekonia en tästäkään reseptistä jättänyt pois
Aurajuusto, pekoni ja broilerin- tai kananrintafile. PEKONIA-KANANRINTAA JA AURAJUUSTOA. Kiedo pekoni ympärille, sido pellavalangallla tai tikuta kiinni
grillattu broileri oli tuohon aikaan luksustuote eikä olisi voinut kuvitellakaan, että siitä olisi tehty vielä kalliimpaa ruokaa kermavaahdon, chiliketsupin, pekonin ja maapähkinöiden kanssa
Keitä broilerin ollessa uunissa kvinoa paketin ohjeen mukaan ja valuta siitä vesi pois. Lorauta uunivuokaan oliiviöljvyä ja laita broilerin rintafileet vuokaan