N. ä. m. p. i. v. t. y. k. s. e. l. a. h. j. ,. n. o. ö. u. P. r. d. T. -. K. S. M. b. (. 4. ). 2. 1. 0. g. 8. f. L. A. J. 5. ½. Y. B. é. ". 3. Ä. D. c. 6. C. 7. E. 9. F. G. H. I. V. x. O. '. w. U. R. W. Z. a l. a n. d l
edellyttäen tietenkin että tykkää broilerista ja punaisesta pestosta. Tässäpä erittäin helppo ja nopeatekoinenkin broileriruoka, vaikkapa joululeivonnan tai -siivousten lomassa tehtäväksi
Se sopii hyvin myös antamaan makua broilerille ja kalalle, leipiin, pizzoihin ja piirakoihin. Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse
pestoabroileri-pizzapohja. Broilerin jauhelihasta tehty pizzapohja onnistui yli odotusten. Broileripizzaa tein tällä kertaa pellillisen, mutta pohjan annoksen voi helposti puolittaa ja tehdä pienempi pyöreä pizza pellille leivinpaperin päällä tai vaikka jauhelihapizzan tapaan valurautapannulla uunissa
Broileria, punaista pestoa ja rakuunaa, nam. Lusikoi punainen pesto kerman päälle ja sekoita. Ota broilerit lämpenemään ainakin puoli tuntia ennen paistamista