Lukukauden loputussapuskalla meillä oli smetanabroileria, joka sekin oli sellainen ”laitanpa-vähän-tätä-ja-sitten pikkuisen-tuota-ja-kunnolla-kermaa” -viritelmä
täytettyjä broilerinfileitä. Kuohuviini-alkumaljojen kanssa nautittiin kinkkutahnalla täytettyjä ruissipsejä, alkuruokana kurpitsakeittoa vuohenjuuston kanssa ja jälkkäriksi oli mehevää omenapiirakkaa
Paprikahilloa tai paholaisenhilloa käytän itse paljon erilaisten broileri- ja juustoruokien lisukkeena, kruunaan sillä pasta-annoksen tai laitan hampurilaisten väliin kastikkeeksi
Kaupassa myytävät ohuet kittipintaiset vuohenjuustot ovat yleensä hyvin miedon makuisia, mutta voit korvata reseptissävuohenjuuston myös fetalla (huomioi suola) tai mozzarellaviipaleilla
Tällä kertaa opetin Markukselle, kuinka helposti korvataan broileri. Tälle aterialle paistoin vielä muutaman perunankin ja päälle heitin vuohenjuustolta maistuvia vuusto-kuutioita
Kääretortun resepti on uskomattoman hyvä ja toimii täytteellä kuin täytteellä. Päätin tehdä feta-broilerikääretortun, koska edellinen suolainen kääretorttu suppilovahvero-kinkkutäytteellä oli niin hyvää
Leikkaa broilerifilee ohuiksi paloiksi. Pääruokana oli pekoni-vuohenjuustolohta ja basilikalla maustettua perunasosetta (suosikkireseptejäni melkein kymmenen vuoden takaa, huh, kylläpä aika rientää)