Broilerin koipinuijat uunissa reseptejä

Sitruunaiset broilerin koipinuijat

Sitruunaiset broilerin koipinuijat

Tällä kertaa sitruuna pääsikin maustamaan uunissa paahdettuja tahmean rasvaisen maukkaita broilerin koipipaloja, joita meillä nautittiin eräänä päivänä lounaaksi vihersalaatin sekä aiolin kera
Maukkaasti marinoidut broilerin koipinuijat

Maukkaasti marinoidut broilerin koipinuijat

Kun ne olivat uunissa, sivelin niihin sinä aikana kerran pullasudilla marinadia pintaan. Mulla oli jääkaapissa maustamattomia broilerin koipipaloja, olin ne ihan tarkoituksella ostanut, kun halusin kokeilla niihin jotain helppoa, vähän joka suuhun sopivaa marinadia
Broileria ja chilimajoneesia

Broileria ja chilimajoneesia

Rapsakka uunibroileri syntyy niin broilerin rintapaloista kuin koipinuijistakin. Laita broilerin rintapalat tai koivet uunivuokaan
Miedon mausteiset broilerin appelsiinikoivet

Miedon mausteiset broilerin appelsiinikoivet

Silmiin osui rasiallinen broilerin koipia ja siitä se ajatus sitten lähti. MIEDON MAUSTEISET BROILERIN APPELSIINIKOIVET (2. 600 g broilerin koipinuijia. Kypsennä uunissa noin 1 tunti. MIEDON MAUSTEISET BROILERIN APPELSIINIKOIVET (2. 600 g broilerin koipinuijia
Miedon mausteiset broilerin appelsiinikoivet

Miedon mausteiset broilerin appelsiinikoivet

Silmiin osui rasiallinen broilerin koipia ja siitä se ajatus sitten lähti. MIEDON MAUSTEISET BROILERIN APPELSIINIKOIVET (2. 600 g broilerin koipinuijia. Kypsennä uunissa noin 1 tunti. MIEDON MAUSTEISET BROILERIN APPELSIINIKOIVET (2. 600 g broilerin koipinuijia
Kukkoa viinissä

Kukkoa viinissä

Myöskään sitkas aito kukonliha ei kuulu ruokakauppojen valikoimiin, joten valmistin patani valmiiksi paloitelluista broilerin luullisista & nahallisista koipinuijista ja rintapaloista
Portugalilaisittain maustetut broilerinsiivet

Portugalilaisittain maustetut broilerinsiivet

Olen kuluneena keväänä hurahtanut ihan kunnolla broilerin siipipaloihin ja koipinuijiin, enkä usko tämän himon ainakaan laantuvan kesän grillikauden aikana
Tandoorikana

Tandoorikana

Mausteinen jogurttimarinadi tekee broilerinpaloista hyvin maukkaita ja mureita, joskin marinoituminen vie oman aikansa

Kanapata

Ruskista koipinuijat padassa ja lisää pilkottu sipuli, paprikat, kesäkurpitsa sekä mausteet joukkoon
Rapeat kananpojan nuijat ja pika-aioli

Rapeat kananpojan nuijat ja pika-aioli

Valmista pika-aioli broilereiden uunissa olon aikana. Nosta lämpötila 225 asteeseen ja paista vielä 5-10 minuuttia, kunnes broilerinuijat saavat kauniin värin. aioli broileri broilerinuijat illallinen kananpojan nuijat reseptit ruokavalio 2 pkt kananpojan koipinuijia

Eteläistä kanaa

Upota broilerinpalat tähän seokseen. Friteeraus onnistuu jotenkuten ihan tavallisessa kattilassa liedellä, joten pinnan saa rapeaksi, vaikka lihan kypsentäisi loppuun uunissa
Meksikolainen suklaakana

Meksikolainen suklaakana

Originaalireseptissä käytettiin kokonaisia broilerin koipinuijia loppuun asti. 3 broilerin koipea (maustamatonta)1 tl suolaa1/2 tlk kokonaisia kuorittuja tomaatteja1/2 sipuli1 rkl kuivattua chiliä5 tippaa chipotle tabasco -kastiketta1/2 dl paahdettuja mantelilastuja1/4 dl rusinoita1/2 dl tummaa suklaata (korkea kaakao-%)2 valkosipulinkynttä1,5 rkl oliiviöljyä1/2 tl jauhettua kuminaa1/2 tl jauhettua kanelia(koristeeksi tuoretta korianteria)Irrota kanankoivista nahka, hiero pintaan suolaa ja laita ne uunivuokaan tai pataan. Anna kypsyä 175-asteisessa uunissa n. 3 broilerin koipea