Tällä kertaa sitruuna pääsikin maustamaan uunissa paahdettuja tahmean rasvaisen maukkaita broilerin koipipaloja, joita meillä nautittiin eräänä päivänä lounaaksi vihersalaatin sekä aiolin kera
Kun ne olivat uunissa, sivelin niihin sinä aikana kerran pullasudilla marinadia pintaan. Mulla oli jääkaapissa maustamattomia broilerin koipipaloja, olin ne ihan tarkoituksella ostanut, kun halusin kokeilla niihin jotain helppoa, vähän joka suuhun sopivaa marinadia
Silmiin osui rasiallinen broilerin koipia ja siitä se ajatus sitten lähti. MIEDON MAUSTEISET BROILERIN APPELSIINIKOIVET (2. 600 g broilerin koipinuijia. Kypsennä uunissa noin 1 tunti. MIEDON MAUSTEISET BROILERIN APPELSIINIKOIVET (2. 600 g broilerin koipinuijia
Silmiin osui rasiallinen broilerin koipia ja siitä se ajatus sitten lähti. MIEDON MAUSTEISET BROILERIN APPELSIINIKOIVET (2. 600 g broilerin koipinuijia. Kypsennä uunissa noin 1 tunti. MIEDON MAUSTEISET BROILERIN APPELSIINIKOIVET (2. 600 g broilerin koipinuijia
Myöskään sitkas aito kukonliha ei kuulu ruokakauppojen valikoimiin, joten valmistin patani valmiiksi paloitelluista broilerin luullisista & nahallisista koipinuijista ja rintapaloista
Olen kuluneena keväänä hurahtanut ihan kunnolla broilerin siipipaloihin ja koipinuijiin, enkä usko tämän himon ainakaan laantuvan kesän grillikauden aikana
Upota broilerinpalat tähän seokseen. Friteeraus onnistuu jotenkuten ihan tavallisessa kattilassa liedellä, joten pinnan saa rapeaksi, vaikka lihan kypsentäisi loppuun uunissa