Broilerinkoipipalat aurinkokuivattu tomaattikastikkeessa. Ja koipipalat olivat niin pehmosia. Olen usein miettinyt vaihtoehtoja broilerille, ettei aina niitä iänikuisia reisikoipia uunissa tai fileesuikaleita wokkipannulla
Ruskista broileri voissa ja kypsennä sitten uunissa. 1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa broileri hyvin sisältä ja ulkoa ja mausta se sisältä persiljalla, rosmariinilla, suolalla ja pippurilla
Sekoita marinadin ainekset keskenään laakeassa astiassa ja laita koipipalat marinadiin. Kun ne olivat uunissa, sivelin niihin sinä aikana kerran pullasudilla marinadia pintaan
Peitä pata kannella ja hauduta ruokaa noin tunti 190-asteisessa uunissa. Sitruunakanan tekee marokkolaiseksi runsaat mausteet, vihreät oliivit ja suolasitruunat
Voit myös halutessasi käyttää kanan rintafileitä, vaikkei se ole yhtä maukasta kuin koipipalat. Mustikkakanaa, uunissa paahdettua mustikalla marinoitua kanaa, pähkinäisiä paahdettuja kastanjoita ja sen lisäksi kirpeän tulista herkullista mustikkaviinikastiketta
Grillatuja verigreippi-broilerinkoipia. Revi nahka pois broilerinkoivista/koipireisistä. verigreippi-broilerinkoipia, keitettyä kukkakaalia ja vihersalaatti (käytä basilikaa jos sitä on jäänyt)
Lisää ensin kypsymään mahdolliset koipipalat ja sitten rintapalat. Kevyen lintupadan lisukkeeksi sopii hyvin keitetty riisi, tai esimerkiksi uunissa kypsyvä perunalaatikko