Broilerin koipipalat reseptejä

Tahmaiset Broilerin Koipipalat

Tahmaiset Broilerin Koipipalat

Muutama päivä takaperin silmiini osui Beach House Kitchenin ottama kuva grillatuista broilerin koipipaloista
Sitruunaiset broilerin koipinuijat

Sitruunaiset broilerin koipinuijat

Kumoa broilerinkoipipalat uunivuokaan ja lisää niiden joukkoon noin puolet ylijääneestä marinadikastikkeesta
Broilerin koipipaloja aurinkokuivattu tomaattikastikkeessa

Broilerin koipipaloja aurinkokuivattu tomaattikastikkeessa

Broilerinkoipipalat aurinkokuivattu tomaattikastikkeessa. Ja koipipalat olivat niin pehmosia. Noh, jos jotenkin pitäisi "markkinoida" tätä "mestariteosta" niin ainakin makumaailma on tyystin eri kuin mihin olen broilerin kanssa tottunut
Broileria ja chilimajoneesia

Broileria ja chilimajoneesia

Rapsakka uunibroileri syntyy niin broilerin rintapaloista kuin koipinuijistakin. Laita broilerin rintapalat tai koivet uunivuokaan

Paistettu broileri kermakastikkeessa

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa broileri hyvin sisältä ja ulkoa ja mausta se sisältä persiljalla, rosmariinilla, suolalla ja pippurilla
Maukkaasti marinoidut broilerin koipinuijat

Maukkaasti marinoidut broilerin koipinuijat

Sekoita marinadin ainekset keskenään laakeassa astiassa ja laita koipipalat marinadiin. Mulla oli jääkaapissa maustamattomia broilerin koipipaloja, olin ne ihan tarkoituksella ostanut, kun halusin kokeilla niihin jotain helppoa, vähän joka suuhun sopivaa marinadia
Mausteinen broileripata

Mausteinen broileripata

1 kg pakkaus broilerin koipipaloja. Ruskista koipipalat öljyssä, mausta suolalla (1/2 tl) ja valkopippurilla ja nosta ne sitten erilliselle astialle odottamaan. 1 kg pakkaus broilerin koipipaloja
Broilerinuijat riisipetillä

Broilerinuijat riisipetillä

Aseta riisin ja veden päälle koipipalat. Kypsennä broilerinuijia riisipetillä 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. 600 g broilerin koipia
Paella - meren herkkuja ja kanankoipia pihatulilla

Paella - meren herkkuja ja kanankoipia pihatulilla

Paista toisella pannulla broilerinkoipipalat öljyssä. 6 broilerin koipipalaa. Baskimaan rannikolla, Atlantin kuohujen ääressä höyryävät herkulliset paellapannut sekä Espanjan että Ranskan puolella
Marokkolainen sitruunakana

Marokkolainen sitruunakana

Sitruunakanan tekee marokkolaiseksi runsaat mausteet, vihreät oliivit ja suolasitruunat. Ruoan voi kypsentää taginessa tai tavallisessa padassa
Mustikkakanaa kastanjoilla

Mustikkakanaa kastanjoilla

Voit myös halutessasi käyttää kanan rintafileitä, vaikkei se ole yhtä maukasta kuin koipipalat. Mustikkakanaa, uunissa paahdettua mustikalla marinoitua kanaa, pähkinäisiä paahdettuja kastanjoita ja sen lisäksi kirpeän tulista herkullista mustikkaviinikastiketta

Coq au vin leivän kera

Paista broilerinpalat padassa ja purista joukkoon valkosipulinkynnet. 1. Paloittele broileri 8 osaan - 4 rintapalaan ja 4 koipipalaan
Parhaat broilerinkoivet

Parhaat broilerinkoivet

Broilerinkoivet maistuvat hyviltä kylminäkin, mutta ne voi myös lämmittää kevyesti retkigrillissä. Työnnä tahna broilerinkoipien nahkan alle
Rapeat kananpojan nuijat ja pika-aioli

Rapeat kananpojan nuijat ja pika-aioli

Kierittele koipipalat seoksessa niin, että ne peittyvät tasaisesti. Nosta lämpötila 225 asteeseen ja paista vielä 5-10 minuuttia, kunnes broilerinuijat saavat kauniin värin. aioli broileri broilerinuijat illallinen kananpojan nuijat reseptit ruokavalio 2 pkt kananpojan koipinuijia
Broileri-riisipaistosksesta broileri-risotto

Broileri-riisipaistosksesta broileri-risotto

Sitten vain päälle broilerinkoipipalat ja hieman parmesaania sekä pippurijuustoa joukkoon. Riivin lopuista broilerin koivista lihat irti ja sekoitin ne riisin joukkoon