Viimme perjantaina tuli jo teille laiteltua näitä broilerinmarinointi reseptiä ja tässä pari lisää. Pakastimesta löytyi vielä yksi paketti Atrian broilerin koipi-ja reisipalaa, jotka otin edellis iltana sulamaan, että päästään taas herkuttelemaan
Aloita broilerin marinadista. Marinointi vaalentaa broileria entisestään sitrushappojen ansiosta, joten onneksi grillistä tarttui vähän väriä lihaan, mielestäni grillatussa ruoassa saa näkyäkin valmistustapa pienenä mustumisena - kunhan vain varoo kypsentämästä liian pitkään eli kuivaksi korpuksi
Itse marinoitu broilerinfile saa kauniin värin grillissä. Lihojen marinointi kannattaa yleensä aloittaa jo vuorokautta ennen ruoanlaittoa, mutta muutaman tunnin pikamarinoinnillakin pääsee pitkälle
Argentiinalainen chimichurri-kastike on loistava lisuke etenkin grillatulle lihalle, mutta se maistuu myös muun lihan, broilerin, kalan ja kasvistenkin kanssa
Myöskään sitkas aito kukonliha ei kuulu ruokakauppojen valikoimiin, joten valmistin patani valmiiksi paloitelluista broilerin luullisista & nahallisista koipinuijista ja rintapaloista
Paista broilerin paistileikkeet pannulla öljyssä ja mausta suolalla, mustapippurilla ja currylla. Mainio tuote, koska se riittää mausteeksi niin keittoon, kastikkeeseen kuin marinointiinkin ja hyvää tulee
kg broilerin koipi-reisipaloja. Adobo-kastike on puolestaan, mausteinen chilikastike, jota käytetään esimerkiksi marinointiin tai lisukkeena sellaisenaan
Broilerinmarinointi on helppoa, joten marinoidut tuotteet jääkööt kauppaan. Sain Jyväbroilerin kamppiksen kautta kotiin kokeiltavaksi muutamia tuotteita uudesta valikoimasta