Broileritagine reseptejä

Broileritagine

Broileritagine

Broileritaginen voi valmistaa aidossa taginessa tai vedessä liotetussa savipadassa tai muussa kannellisessa astiassa liedellä tai uunissa
Broileritagine bataattisoseella

Broileritagine bataattisoseella

Sain inspiraation Avotakka-lehdestä. Siellä oli superhelppo kanatagineohje. Niinpä ostin broilerinkoipia ja mukailin ohjetta, koska minulta puuttuivat
Broileria taginepadassa

Broileria taginepadassa

Broileritagine. Ruoan valmistaminen taginepadassa on huolettoman helppoa. Savipadassa kypsentäminen antaa myös oman kotoisen makunsa ruokaan
Broileritagine

Broileritagine

Mausteiseen broileritagineen makua antavat inkivääri, kaneli ja valkosipuli. Tarjoile broileritagine keitetyn riisin tai couscousin kanssa
MEHEVÄ JA MAUKAS BROILERITAGINE

MEHEVÄ JA MAUKAS BROILERITAGINE

Hedelmäinen broileritagine. Heti ensimmäiseksi myönnän, että otsikko on harhaanjohtava. Taginehan on nimitys ennemminkin tietynlaiselle ruoanvalmisusastialle, kuin ruoalle, ja tätä ruokaa ei tehty taginessa
Kanatagine oliivien ja säilötyn sitruunan kera

Kanatagine oliivien ja säilötyn sitruunan kera

Siirrä broileritagineen ja kaada marinadi sen päälle. Japani jostain kumman syystä on edelleenkin kaukana Äijäruokalasta, joka syyskuussa pääsi lisäksi pahasti nuukahtamaan neljällä postauksellaan ja kaiken lisäksi nekin olivat kolmelta neljäsosaltaan jorinatyyppisiä

Broileritagine

Ota broileri huoneenlämpöön. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet. Purista sitruunamehu. Sekoita mehun joukkoon inkivääri, valkosipuli, hunaja, mustapippuri, kaneli ja sahrami