Bruschetta leivät reseptejä

Perunatäytteinen bruschetta

Valmista sitruunakastike. Silppua anjovikset ja persilja hienoksi. Raasta pestyn sitruunankuori. Purista sitruunan mehu talteen

Klassinen bruschetta

1. Ota tomaatit esiin ajoissa, jotta ne ehtivät lämmetä huoneenlämpöisiksi. Hienonna tomaatit ja ¾ basilikasta
Bruschetta ''juustokastikkeella''

Bruschetta ''juustokastikkeella''

Leivät kannattaa sivellä öljyllä ja valkosipulilla sekä paahtaa uunissa ennen kokoamista. Voitin Kamomillan Konditoria blogissa järjestetyn kirja-arvonnan
HELPPO KLASSIKKO - BRUSCHETTA

HELPPO KLASSIKKO - BRUSCHETTA

Sivele kullanruskeita leipiä puolikkaalla valkosipulilla ja aseta leivät takaisin pannuun. Alkujaan bruschetta on Keski-Italiasta tuleva alkupala, joka perinteisesti koostuu leivän lisäksi tomaatista, oliiviöljystä ja valkosipulista
Tomaatti-vuohenjuustokeitto ja herkkutattibruschetta

Tomaatti-vuohenjuustokeitto ja herkkutattibruschetta

Levitin patonkiviipaleille pestoa ja juustoa ja lykkäsin leivät uuniin. Tuo bruschetta taas syntyi aikanaan vähän vahingossa, kun kaapissa oli kuivahtanut patongin pätkä, puolikas purkki punaista pestoa ja juustoa
Herkkusieni-vuohenjuustobruschettat

Herkkusieni-vuohenjuustobruschettat

Lämpimät voileivät ovat mainiota pikaruokaa, johon turvaudun itsekin toisinaan arkisin. Lämmin ja kevyesti valkosipulilla maustettu bruschetta kuulostaa jo sananakin paljon juhlavammalta peruslämppärileipään verrattuna

Neljä helppoa bruschettaa tuliaisina Tallinnasta

Voit myös paahtaa leivät grillissä. F-hooneen bruschettalajitelma. Tilasimme alkupaloiksi bruschetta-lajitelman, ja se oli yksinkertaisuudessaan niin hyvä, että olen tehnyt vastaavantyyppistä jo pari kertaa vieraille kotonakin
Bruschetta leivät

Bruschetta leivät

  Itse pilkoin niin, että yhdestä patongista tuli neljä bruschettaa.  Levitä öljy leiville sudilla ja täytä leivät
Tomaatti-mozzarella bruschetta

Tomaatti-mozzarella bruschetta

Aineksetesipaistettua ciabatta leipää/esipaistettua patonkiapestoamozzarellaatuoretta basilikaaauringonkuivattuja tomaattejakylmäpuristettua oliiviöljyämustapippuria Leikkaa ciabatta leipä/patonki n

Bruschetta, pieni herkkupala

Mutta koska jotain blogattavaa pitää löytää, tein iltapalaksi bruschettaa. Pienellä etsinnällä löysin kivaan blogiin, jonka nimi on Skanditalialainen keittiö, siellä oli Caprilaisen bruschettan ohje
Bruschetta

Bruschetta

Lämmitä leivät pannulla tai grillissä lämpimäksi ja rapeiksi. Bruschettaa syötiin nonnilla lounaalla lisukkeena, joten laitan ohjeen tähän esille kaikille
Ooh Bruschetta!

Ooh Bruschetta!

Bruschetta - väriä ja makua. Riittävästi täydellistä Bruschettaa pinnalle ja raikas kaappiviileä valkoviini tai kuohuviini kaveriksi
Bruschetta

Bruschetta

Jotkut käyttävät vain leivät uunissa, toiset pistävät leivät uuniin täytteineen. Ota leivät uunista ja lusikoi seos tasaisesti niiden päälle