Miehellä oli perjantaina synttärit. Ukko kultani täytti neljännen kerran 30 (hehheh. ) ja päätimme viettää kavereiden kesken rennot piknik-synttärit takapihallamme kun säätkin jaksavat edelleen suosia
Laktoositon, gluteeniton, maidoton, kananmunaton, vegaaninen. erikoisruokavaliot ovat uusi normaali. Kevään ja kesän juhlien järjestäjä on äkkiä sormi suussa pohtiessaan, mitä vieraille voi tarjota
Käytin tämän paistin tekoon Sydänmaan Highlander-luomupaistia. Liha on erittäin mureaa, Highland Cattlen eli Ylämaankarjan, vapaana kasvanutta luomulihaa, karja kuuluu alkuperäisrotuihin ja on kotoisin Skotlannin Ylämailta
Kesäisen buffetpöydäntarjottavat tunnissa kuulostaa aika kovalta vaatimukselta. (Lisää kuvia myöhemmin, kunhan tämä unohtelevainen bloggari saa kerjättyä niitä kavereiltaan)