Kuten on aiemmin tullut esiin, en ole mikään näiden upeiden kakku luomusten tekijä. Laitan tikkarit pakkaseen ja nostan sulamaan jääkaappiin edellisenä päivänä
Kakkutikkareita on käytännössä mahdollista tehdä mistä vain kakkupohjasta ja heittää sekaan maustettua tai maustamatonta tuorejuustoa tai vaikka rahkavalmistetta
Jos kakku ei ole kypsä, jatka hetki paistamista. Laita tikkarit kuivumaan esim. Jäähdytä kakku. Murenna kakkupohja karamellisoidun, kondensoidun maidon joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi
• yhdistä murennettu kakku ja tuorejuustoseos • sekoita aineet hyvin sormin tai haarukalla• lisää tarvittaessa ½rkl maitoa • anna seoksen seistä jääkaapissa ainakin pari tuntia, kylmä massa helpottaa kuorruttamistakuorrutus• pyörittele massasta palloja ja laita ne kevyesti tikkuihin• sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa• dippaa tikkarit sulaneessa suklaassa
Paikallisen joulukonsertin, Holiday Popsin, innoittamana tein jouluisia kakkutikkareita. Koska tikkareissani oli valkoinen kuorrutus, kakkumassaan turvallisin valinta oli vaalea kakku
Sitä paitsi nämä tikkarit eivät olleet niin jämäköitä, oletettavasti tuon pohjan ohjeen soveltamisen vuoksi, että ne olisivat edes tikunnokassa pysyneet hajoamatta