200 g vähärasvaista palvikinkkua1 ½ maustekurkkua100 g purjoa2 prk (á 125 g) piparjuurituorejuustoa (esim. Cantadou)200 g ranskankermaa2 tl sinappiaSalamitäyte. Kylmäsavuporotahna100 g kylmäsavuporoa½ punasipuli1 dl persiljaa125 g piparjuurituorejuustoa (Cantadou)100 g ranskankermaaRieskarullat lämminsavulohesta3 rieskaa tai vehnätortillaa 100 g perattua lämminsavulohta125 g ruohosipulituorejuustoa75 g ranskankermaaripaus mustapippuria½ dl tilliä hienonnettunamuutama tippa sitruunamehuaYhdistä ainekset. 125 g piparjuurituorejuustoa
1/2 pkt Cantadoupiparjuurituorejuustoa. Koska savuporo-rieskarullat hävisivät syyskekkereillä alta aikayksikön työkavereiden suihin ja savupororullat ovat yksi etsityimmistä resepteistä blogissani, päätin muovata idean voileipäkakun muotoon
100 g piparjuurituorejuustoa (Cantadou). 100 g piparjuurituorejuustoa (Cantadou). Nyt meinaa iskeä joulunjälkeinen masennus - kaikki kiva touhu on jo ohi, ennen kuin edes pääsin kunnolla vauhtiin
Ei ihan hirveän mairittelevalta näytä Cantadouhun verrattuna, sori Valio. Söin keiton kanssa pari voileipää, siivun ruisleipää valkosipulituorejuustolla (luomu) ja tomaatilla sekä rieskan piparjuurituorejuustolla ja kurkulla
Laita piparjuurituorejuustoa nokareina ympäri pizzaa. 1/2 prk Cantadoupiparjuurituorejuustoa. Vielä oli savupeuraa joulusta jäljellä, joten siivuttelin viimeisiä paloja pizzan päälle
1 dlwasabilla tai piparjuurella maustettua ranskankermaa tai piparjuurituorejuustoa (Cantadou). 1. Pyöräytä ainekset tehosilppurissatahnaksi ja tarjoa perunoiden tai leivän kanssa