Chateaubriand pihvi reseptejä

CHATEAUBRIAND

CHATEAUBRIAND

Tavallisesti chateaubriand ( = sisäfileen keskiosasta leikattu paksuhko pihvi, mistä riittää syötävää kahdellekin) valmistetaan sisäfileestä, mutta vanhan kirjan mukaan selkälihasta

Chateaubriand ja persiljavoi

Mausta pihvi suolalla ja pippurilla. Paista pihvit kuumalla valurautapannulla tai parilalla voi-öljyseoksessa 2 minuuttia molemmin puolin ja mausta ruskistunut pinta. Mikäli haluat kypsemmän pihvin, pidä sitä hetken verran uunissa 150-175 asteen lämmössä foliolla peitettynä
LIHAKOULUN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

LIHAKOULUN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

chateaubriand- pippuri-, lehti- ja mignonpihvit. SISÄFILEE ✵ ➔ chateaubriandiksi, fonduelihaksi, pihveiksi, filet mignoniksi
Do It Yourself: Steak

Do It Yourself: Steak

Mulla oli härän chateaubriand. Eli miten paistetaan kunnon pihvi. Tällöin pihvi on vielä rahtusen punertava
Do It Yourself: Steak

Do It Yourself: Steak

Mulla oli härän chateaubriand. Eli miten paistetaan kunnon pihvi. Tällöin pihvi on vielä rahtusen punertava

Chateaubriand ja persiljavoi

Mausta pihvi suolalla ja pippurilla. Paista pihvit kuumalla valurautapannulla tai parilalla voi-öljyseoksessa 2 minuuttia molemmin puolin ja mausta ruskistunut pinta. Mikäli haluat kypsemmän pihvin, pidä sitä hetken verran uunissa 150-175 asteen lämmössä foliolla peitettynä