Chili tofu reseptit reseptejä

Arkiruokaa: Nopea nuudeliwokki

Arkiruokaa: Nopea nuudeliwokki

Pääasia on, että on valkosipulia, chiliä ja ehkä sipulia (salottikin, nam), niitä liemikuutioita ja tietysti nuudelia
Tulinen porkkanasalaatti thai-tyyliin ja tahmeat kana-ananasvartaat

Tulinen porkkanasalaatti thai-tyyliin ja tahmeat kana-ananasvartaat

Silppua chili ja kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Voit käyttää myös tofua, quornia tai broileria. 1−2 punaista tai vihreää chiliä. Broileri, havaijilainen kana, kalkkuna-ananasvartaat, Kana, kana-ananasvartaat, Lähiruoka, Reseptit, satokausi, Satokausikalenteri, sesonkiruoka, suomalainen ruoka, Suomiruokahaaste, thaimaalainen kaali-porkkanasalaatti, thaimaalainen kaalisalaatti, thaimaalainen porkkanasalaatti, tulinen kaalisalaatti, tulinen papaijasalaatti, tulinen porkkanasalaatti 5 isoa porkkanaa (käytä enemmän porkkanaa, jos et laita salaattiin kaalia). 2 valkosipulinkynttä 1−2 punaista tai vihreää chiliä

Iso thai-salaatti

Laita sitruunamehu, korianteri, sokeri, suola, kalakastike ja chili tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen

Juustocurry herneiden kera

Lisää paistinpannulle korianteri, kurkuma, mustapippuri, chili ja paprika sekä pari ruokalusikallista vettä ja sekoita

Tofu-couscous ja valkosipulijogurtti

Pilko chili ja valkosipuli aivan pieneksi silpuksi ja sekoita ryynien joukkoon. Kuutioi puolet tofusta, paprika, fenkoli ja aurinkokuivatut tomaatit

Tofu-nuudelikeitto

Mausta liemi hunajalla ja chilillä. Leikkaa tofu, purjo, kesäkurpitsa ja kaali ohuiksi suikaleiksi ja viipaloi valkosipulinkynnet

Tofuvartaat kuskusin kera

Sekoita oliiviöljy ja chilikastike, purista mukaan valkosipuli. Kuutioi tofu ja täytä vartaita kaikilla aineksilla vuorotellen

SESONKI RUOKAA: ELOKUU

Chili tai korianteri antaa tomaattitartarille hieman erilaisen vivahteen, ja mikä parasta- tämä on miljoona kertaa parempaa kuin ketsuppi

Porkkanahodarit (V) ja tikka masala-vartaat (GF)

Nappaat mukaasi vielä purnukan maukkaan kuuloista makeaa chili-sinappia. Kukkakaali, perunat, paprikat ja sipuli, eli intialaiseen keittiöön kuuluvat vihannekset, sekä tofu ja halloumi (ei niin intialainen, mutta niin hyvää) marinoidaan mausteisessa jogurtti-marinadissa ja sitten vaan vartaisiin ja grilliin paahtumaan