Hyvää ruokahalua - Kotikokin parhaat ruokaohjeet. Ainesmääriä muuttelin hieman järkevämmiksi ja esimerkiksi safloriöljyn korvasin tavallisella rypsiöljyllä, samoin andouille-makkara vaihtui chorizoon
merques tai chorizo). Paista pekonit paksupohjaisessa paistinpannussa lorauksessa öljyä. Anna pekonin luovuttaa rasvansa ja nosta sen jälkeen pekonit talteen
250 g mausteista makkaraa (chorizoa tai krakovaa). Cajunkeittiössä on vaikutteita ranskalaisesta, espanjalaisesta ja afrikkalaisesta makumaailmasta sekä Amerikan intiaaneilta
Itse söin Kana-chorizosalaatti ja herra otti Maalaissalaatin. Kana-chorizosalaatti. Muita hyviä täytevaihtoehtoja erilaiset juustot (mozzarella, parmesan, vuohenjuusto, sinihome…), broileripalat, kinkku, ilmakuivattu kinkku, jauheliha, erilaiset makkarat (salami, meetvursti, chorizo, raakamakkarat…), paprika, artisokka (esim
chorizoa). 1. Tee liemi kuutiosta ja anna jäähtyä. Halkaise avokadot, poista kivet veitsellä kiertämällä. Kaavi hedelmäliha kuoresta ja soseuta sitruunamehun kanssa
Jos pidät tulisesta, suosi chorizoa. 2 lisäaineetonta bratwurst-, chorizo- tai muuta laatumakkaraa. 2 lisäaineetonta bratwurst-, chorizo- tai muuta laatumakkaraa