Mahtavan kuohkeaa herkullista leipää joka sopii aamupalaksi tai hienommallekkin aterialle. 1 pss kuivahiivaa. Tee juuritaikina eli vesi, vehnäjauho, sokeri ja kuivahiiva sekoitetaan ja annetaan seistä 30 min. 1 pss kuivahiivaa
kaupan paistopisteissä myytävä Ciabatta. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
kaupan paistopisteissä myytävä Ciabatta. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
Vaikka tossa on kuivahiivaa niin laitan sekaan vain enkä sekoita lämpimään nesteeseen. Leipää monella tavalla-kirjassa oli samantyylinen täytetty leipä josta keksin tämän mallin
Ciabatta. Tee vehnäjauhoista, kuivahiivasta ja vedestä seos. Laita uunipellille maissijauhoja, niin että leipä saa rapean pohjan ja se ei pala kiinni peltiin
Vaaleasta taikinasta syntyy esimerkiksi patonkia, sitruunasämpylöitä ja juustokumina-gruyèreleipää, oliivitaikinasta ainakin pizzaa, ciabattaa ja focacciaa