- Voit käyttää leipiin myös esipaistettua patonkia tai ciabattaa. Täytteet vaihtelevat jääkaapin sisällön ja fiiliksen mukaan, mutta yleensä leivistä löytyy ainakin tomaattia, sipulia, jotain juustoa ja tuoreita yrttejä
Levännyt taikina muotoillaan ohuksi leiväksi ja laitetaan täytteet päälle. Ensimmäisessa kuvassa näkyy miten reunat on kamalsti nousseet ja täytteet vähän valuneet keskelle
tai ciabatta käy hyvin tähän herkkuun. Alkujaan bruschetta on Keski-Italiasta tuleva alkupala, joka perinteisesti koostuu leivän lisäksi tomaatista, oliiviöljystä ja valkosipulista
se on vähän kun meritähti Tuntuu että kaikki muut ruokablogit on kesälomalla eivätkä juuri päivitä. Mulla kun on nyt lomaa ja aikaa niin tulee tehtyä kaikkea ihan hirveästi ja testattua kummia asioita(laatikkoruoka vanhasta leivästä ja linsseistä)
Ja vielä tein noin pöydällä ja siitä piti yrittää siirtää jotenkin pellille joka ei ole niin helppoa, niinpä pitsat meni vähän ryttyyn ja täytteet keskelle kasaan
Valitettavasti paikka oli hieman liian täynnä ihmisiä, mutta pääsimme kuitenkin nauttimaan herkuista ja tunnelmasta pienessä kasvisravintolassa, jossa maistoimme esimerkiksi erittäin maukkaita kirsikkatomaatteja mozzarella maidossa ja paahdettua ciabattaa
peruna toimii paljon paremmin kaikessa muussa kun mihin sitä yleensä täälä käytetään. Peruna (Solanum tuberosum) on koisokasvien (Solanaceae) heimoon kuuluva kasvi, jonka mukulaa käytetään ravintona
4 litteää suurta sämpylää, pienehköä ciabattaa/focacciaa tai jotain muuta litteää vaaleaa leipää. 4 litteää suurta sämpylää, pienehköä ciabattaa/focacciaa tai jotain muuta litteää vaaleaa leipää
herkkuja. Nyt. kun joka töötistä pursuaa uusia leikkilihoja niin piti ostaa testiksi. Härkistä ja Mifua. Nyhtökauraa en ole edes ikinä vieläkään maistanut kun
paprika vilahtaaPitaleipää en ole koskaan tehnyt aikasemmin. Joskus kauan sitte etsin ohjetta niihin ja kaikki vaikutti niin hankalalta ja sain kuvan että tekeminen on supervaikeeta
valmiit pojatPääsiäislounaan jämälihasta paras asia on taikoa jotain piirasta. Nyt testasin sekotettavaa voitakinaa kun en kai ole vastaavaa koskaan tehnyt