Clafoutis on ranskalainen vanukasmainen piiras, jonka taikina on pannukakkua muistuttava. Clafoutis onnistuu kuitenkin loistavasti myös mantelijauhoista tehtynä
C. l. a. f. o. u. t. i. s. n. m. e. k. p. r. V. v. g. j. h. ,. y. ä. d. Ä. ö. L. U. J. 2. 3. 0. 7. 5. 1. /. 4. K. S. P. -. N. '. é. c. x. B. R. b. T. h l. d l. t l
Clafoutis on ranskalainen herkku, joka perinteisesti valmistetaan kirsikoista. Voit käyttää clafoutis pannukakkuun vadelmien sijaan myös kirsikoita, luumuja tai omenakuutioita
C. l. a. f. o. u. t. i. s. n. r. k. e. j. ä. ,. y. m. p. M. v. d. h. L. T. ö. ). R. c. V. S. D. (. E. Y. O. 3. 0. g. 6. 2. 5. 1. ". A. P. x. K. -. d l. t l
Karhunvatukkavadelma - clafoutis*. (oli pakko tarkista wikipediasta mikä oikeastaan on clafoutis). *ranskalainen jälkiruoka, joka valmistetaan yleensä niin, että marjat ladotaan uunivuokaan ja tämän päälle kaadetaan jonkinlaista pannukakkutaikinaa, ja vuoka paistetaan uunissa
Muna-kirjasta olin bongannut herkullisen näköisen vadelma clafoutis -reseptin ja koska minulla sattui olemaan kaikki tarvittavat raaka-aineet, päätinkin valmistaa tämän klassisen ranskalaisen jälkiruoan
Kirsikkaclafoutis. Elokuun herkku on Kirsikkaclafoutis, jota pitää tehdä kerran kesässä. Elokuu. Paras kesäkuukausi, seesteisen rauhallinen ja leppoisa, kuitenkin vielä kesäkuukausi,
tehdään clafoutis. Clafoutis on klassinen ranskalainen jälkiruoka, jossa yksinkertaisesti kirsikat ladotaan vuokaan, pannukakkutaikina kaadetaan päälle ja herkku kypsennetään uunissa
Olen ostanut lähiaikoina aika monta kirsikkarasiallista tarkoituksena tehdä kirsikkaclafoutista, vaan aina olemme ehtineet syödä kirsikat ihan sellaisenaan herkkuna