Cocktail reseptit reseptejä

Länsirannikon cocktail

Länsirannikon cocktail

1. Rhode Island -kastike. sekoita majoneesi, ketsuppi ja chilikastike. Mausta sitruunalla, suolalla, valkopippurilla ja maun mukaan tilkalla konjakkia tai madeiraa
Pirteä kirpeän vihreä omena

Pirteä kirpeän vihreä omena

Juuri siksi parhaat päivänsä nähneet kasvikset on helppo hyödyntää nestemmäisenä cocktailina. Siksipä on syytä taltioida parhaimmat reseptit tänne
Graavilohicocktail

Graavilohicocktail

4 cocktailkulhoa. 1. Kastike. Sekoita sinappi, sokeri, suola, pippuri, viinietikka ja tilli kulhossa. Lisää öljy tippa kerrallaan ja sitten ohuena norona
Taskurapucocktail

Taskurapucocktail

Täytä cocktaillasin pohja salaattisuikaleilla. 1. Rhode Island -kastike. Sekoita majoneesi, ketsuppi ja chilikastike
Cocktailtartarit muikunmädin kera

Cocktailtartarit muikunmädin kera

1. Jauha liha kahteen kertaan lihamyllyn pienireikäisimmän levyn kautta. Älä mielellään käytä monitoimikonetta, se repii lihasyyt riekaleiksi
Sillicocktail kananmunien kera

Sillicocktail kananmunien kera

Viipaloi retiisit ohuesti ja koristele cocktail niillä. 1. Kuutioi sillifileet ja kananmunat. Sekoita ne ja asettele 4 tarjoilukulhoon
Tiki party

Tiki party

On Saturday we had six friends in summer gear and leis around their neck enjoying exotic cocktails. Guests mixed their own cocktails
Ruoka edellä Turkuun ja takas

Ruoka edellä Turkuun ja takas

) otin ystävättäreni kanssa alkuun oikein kunnon cocktailit. Reseptit talteen. Se on kesäloma nyt. Ja Turun tytär vastavihityn aviomiehensä kanssa toisella puolella maapalloa
Sipuli- ja salviatäytepullat

Sipuli- ja salviatäytepullat

Baarimikko ja esiintyvä taiteilija eli Timo Siitonen ja A21 Cocktail Lounge. Katso reseptit hurjiin halloween-herkkuihin noin 12 pullaa
Anjovispallot

Anjovispallot

1. Sekoita voi ja maksapasteija massaksi. Työstä mukaan muusatut anjovikset sekä kylmä munasilppu ja ruohosipuli
Tänään ruokamessuilla!

Tänään ruokamessuilla!

Reseptit Turun ruokamessuilla tehtäviin juomiin ovat tässä, tule kuuntelemaan tarinoita Puustelli-lavalle klo 15. sour-pohja (kananmunan valkuaista, limea/sitruunaa, sokeria)ja3 cl Juuri (Kyrön ruistislettä Pohjanmaalta siis)2 cl punaviiniä2 cl karpalomehua+ Jerry Thomas Peychaud cocktail bitteriä. )8 cl karpalomehua4 cl puolukoita+ Peychaud cocktail bitteriä. 4 cl puolukoita+ Peychaud cocktail bitteriä