TERVETULOA lupailemaani CocoVi-arvontaan. Olen kerta toisensa jälkeen testaillut ja ihastellut täällä blogissakin erilaisia CocoVin terveellisiä, luomulaatuisia ja inspiroivia tuotteita
Vuoden lopussa pakkasin Thaimaahan täydet purkit kotona käyttämääni CocoVin kookosöljyä. Onneksi Thaimaasta on helppo löytää paikallisista kaupoista 100% neitsytkookosöljyä
Raakasuklaapakkaus, missä on valmiiksi sekaisin tarvittavat aineet (kylmäpuristettua kaakaovoita, lucumaa, raakakaakaojauhetta, macaa ja kalaharin suolaa), tarvittava määrä neitsytkookosöljyä, agavesiirappia ja gojimarjoja
Bongasin tämän suklaaohjeen kookosmokkapalat -nimisenä CocoVi shopin Facebook-sivujen kautta. Raakasuklaan lisäksi valmistamissani suklaanamuissa käytin toistakin superfoodia eli neitsytkookosöljyä
*Tuote saatu CocoVilta. 5 rkl neitsytkookosöljyä*. Minusta on ihanaa, että joulu lähestyy. Vaikka tämä marraskuu on ollut kauniin aurinkoinen, on se ollut myös pimeä ja uninen
1 dl rouhittuja parapähkinöitä1 dl kuivattuja karpaloitaCocoVi raakasuklaan valmistuspakettiripaus hienokiteistä merisuolaaAloittelijan on helppo lähteä liikkeelle CocoVin raakasuklaan valmistuspaketista, se on yksinkertainen ja nopea valmistaa. Valmistuspaketti sisältää kylmäpuristetun kaakaovoin, neitsytkookosöljyn, agavesiirapin, lucuma-jauheen, goji-marjoja, raaka kaakaojauheen, maca-jauheen, himalajan suolaa sekä 20 kpl muovisia muotteja
CocoVi. 0,75dl neitsytkookosöljyä. 0,75dl neitsytkookosöljyä. Suklaan tekeminen on älyttömän helppoa. Ei tarvita muuta kuin oikeat raaka-aineet, kraanasta tiskialtaaseen laskettua kuumaa vettä vesihauteeksi ja joku sopiva muotti, esim
*Tuote saatu CocoVilta. 3 rkl neitsytkookosöljyä*. Gluteenittomaan ruokavalioon siirtymisen myötä olen tavallaan unohtanut osan lapsuudenaikaisista lempiherkuistani, kuten korvapuustit ja joulutortut