2 dl couscousryynejä. 1. Puhdista vihannekset ja pieni ne. Kuullota ne öljyssä. Purista joukkoon valkosipulinkynsi tai pane joukkoon pari kokonaista kynttä, jos haluat miedompaa makua
Keitä couscous suolatussa vedessä keskilämmöllä. Sekoittele välillä, varo ettei couscous pala pohjaan. Kaada ylimääräinen vesi pois couscousista, jos se on tarpeen
Lisää couscous ja laita kansi päälle. Tarjoile couscousin ja sambal oelekin kanssa. Ota kattila liedeltä ja anna couscousin turvota 6-7 minuuttia. 2 dl couscousia
ssä reseptit ovat aika yksinkertaisia, mutta joskus olennaisia vinkkejä tuntuu uupuvan. lampaanlapaa uunijuuresten kera, lisukkeeksi mausteisen makeaa couscousia
Tällä kertaa jätimme keittokirjat hyllyyn ja keksimme reseptit itse. Lempeän makoisat lohipullat ja runsaan rusinainen couscous täyttivät kepeästi ruualle asetetut odotukset