Helppoa, nopeaa ja niin hyvää. Idea tuli tyttären kaverilta ja tytär nämä tekikin. Levitä täytettä tortillalevylle, rullaa, leikkaa ja laita hammastikulla kiinni
Katkarapukastike syntyi hyvin yksinkertaisesti CremeBonjourCuisine, valkosipulijayrtit -kastikkeesta sekä sulatetuista ja pieneksi paloitteluista katkaravuista
Vatkaa hieman kananmunia ja lisää joukkoon Cremebonjourja maito. Tämä on taas niitä suolaisia herkkuja, jotka voi tehdä sen mukaan mitä omasta kaapista löytyy
Ripottele pinnalle tilliä ja tarjoa perunamuusin, sitruunalohkojen sekä Créme BonjourCuisine. Salaisuus tähän on annoksen päälle lisätty Créme BonjourCuisine
Paista muutamia minuuttejaValuta pasta ja lisää muiden ainesten sekaanSekoita sekaan CremeBonjour. Ostin meille perunoita, katkarapujaja maustettua fraichea tehdäkseni uuniperunoita - pöytään ilmestyi katkarapupastaa
Oli sen verran ärtsyn valkosipulisen makuista tämä Cremebonjourcuisine, valkosipulijayrtit. Muutaman ruoan olen jo tämänkin jälkeen tehnyt ja voi sentään kun olisi niin mieli tehnyt parantaa makua muutamalla valkosipulinkynnellä, vaan hillitsin himoni
rkl tuota cuisinea sekaan. valkosipulijayrtit. Salaattiin tarvitset vain jäävuorisalaattia, tomaattia ja paprikaa, kutsun tuota maalaissalaatiksi, koska siinä on yksinkertaiset perusainekset ja ne pilkotaan ihan rehvakkaasti isoiksi paloiksi, ulkonäkö on melko rosoinen
Silppua yrtitjavalkosipulit, raasta parmesan-juusto. Laita tagliatellet keittymään (muista lisätä suola keitinveteen) ja samalla paista kana kypsäksi, mausta pippurilla, chili- ja pasta basilico -mausteella