Parempaa arkiruokaa -postaussarja jatkuu tällä kertaa kalalla (kanan voit katsoa täältä). Me ei myöskään aina juosta niiden erikoisten ja kalliiden raaka-aineiden perässä (paitsi ehkä viikonloppuna), vaan kalakeittokin valmistuu seistä (jotkut eivät kuulemma kelpuuta edes kissalleen
CremeBonjour. Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi ja lisää joukkoon suola ja pippuri. CremeBonjour. Levitä leiville wasabituorejuustoa, lusikoi päälle kalahaketta ja viimeistele leivät avocadolla
CremeBonjourin sitruuna-tillikastiketta. Meillä pannarissa hyödynnettiin edellisen päivän uunikirjolohen rippeet, mutta alunperin ohjeessa suositellaan savukalaa
kalatiskillä oli tuoretta nieriää, lohikin olisi kyllä kelvannut, olihan meillä. kalapäivä. Erityisen ylpeä olen siitä, että kerrankin sain kalan nahan
Tähän kakkuun nappasin jälleen kerran täyteideoita CremeBonjourilta (linkki). Nyt minulta tilattiin hautajaisiin kaksi kakkua (kinkku ja kala) ja kalakakkuun toivottiin lohen lisäksi katkarapuja
purkki cremebonjour. Seuraavaksi aijon kokeilla haukea tai muuta rasvatonta kalaa, koska lohi on muutenkin tuhtia ja kermainen liemi antaa varmasti ihan tarpeeksi pehmeyttä
Uunikasviksina kalan vieressä oli paprikaa, tomaatteja ja sipulia. lohta1 pkt CremeBonjour yrttitarhalevitettäsuolaapippuriaMausta kala suolalla ja pippurilla. Kypsennä 200 asteessa 30-45 minuuttia, kunnes kala on kypsää