Creme bonjour kana reseptejä

Igorin kana tomaatilla

Lisää joukkoon creme fraiche ja tuorejuusto ja sekoita. Oli siis pakko kypsentää kanat tänään ja ajattelin kokeilla pitkästä aikaa Peggyn pienen punaisen keittiön Igorin kanaa, mutta tällä kertaa tomaatilla, koska paprikaa ei ollut ja vuohenjuustoa oli pakko kokeilla tähän
Nopeita ja maukkaita arkiruokia

Nopeita ja maukkaita arkiruokia

Tämän kanapastan jippo on se, että se on maustettu CremeBonjour Cuisinella. CremeBonjour Cuisine - Chili&Paprika fraichea
Kanapasta

Kanapasta

Lisää CremeBonjour ja mausteet. Lisää kana ja hetken päästä kuutioitu paprika. Paista, kunnes kanat ovat kypsiä
Broileri-pekonipasta

Broileri-pekonipasta

Lisää joukkoon CremeBonjour ja mausta mustapippurilla. Paista seosta hetki, ja lisää joukkoon kanasuikaleet, ja kun kana on kypsää, lisää aurinkokuivatut tomaatit
Kanasalaattia kyläilijöille

Kanasalaattia kyläilijöille

Kanan sekaan sopii hyvin Crème Bonjourin Cuisine -tuotteet. Crème Bonjour Cuisine. Eilen saimme vatsamme täyteen kanasalaatilla

Kanapizza

Bonjour cuisine. Eilen kuitenkin tein kanapizzaa. Levitä créme bonjour pohjalle ja lisää päälle karkeaksi

Neljän päivän arkiruoat!

Paista kanasuikaleet pannussa kypsiksi ja suikaloi kevätsipuli. Asettele tarjolle - risotto + kanasuikaleet ja silputut kevätsipulit
Keskellä viikkoa

Keskellä viikkoa

Päivän ruokana oli broilerin rintafilettä tatti-herkkusienikastikkeessa, täysjyväriisin ja salaatin kera
Herkullinen kana-katkarapuleipä

Herkullinen kana-katkarapuleipä

½ prk CremeBonjour Tilli & Sitruuna. Pankojauhoilla paneeratun kanan, lime-wasabimajoneesin ja katkarapujen makuliitto on enemmän kuin osiensa summa
Kanapasta

Kanapasta

Jääkaapissa nökötti paketti kanasuikaleita ja pari purkkia Crème Bonjour Cuisine-valmistetta. 1 pkt kana/broilerisuikaleita, esim. 1 prk Crème Bonjour Cuisine Tomaatti ja Välimeren yrtit. 1 pkt kana/broilerisuikaleita, esim. 1 prk Crème Bonjour Cuisine Tomaatti ja Välimeren yrtit
Juustoinen yrttikanapasta

Juustoinen yrttikanapasta

Laita tagliatellet keittymään (muista lisätä suola keitinveteen) ja samalla paista kana kypsäksi, mausta pippurilla, chili- ja pasta basilico -mausteella
Vartissa valmista!

Vartissa valmista!

Lisää cremebonjour cuisine ja hauduttele miedolla lämmöllä. KANAPASTA. Pilko sipuli ja kuuulota hetki, ja lisää kanat ruskistumaan

Syökää kanaa!

purkki cremebonjour cuisine valkosipuli&yrtit-mömmöä. Tämmöset helpot kanaruuat, jotka on helppo valmistaa, vaikka keittiössä pyöriminen ei oliskaan se ihan omin juttu
Siiderikanaa maalaispatongin kanssa

Siiderikanaa maalaispatongin kanssa

Crème Bonjourin tacotuorejuusto). Uutuussiiderit ovat saapuneet tämän kuun aikana kauppoihin ja niistä löytyy lisätietoa täältä

NOPEA KANAPASTA

Pasta on siitä erikoinen, että siihen ei pahemmin tarvita mausteita, sillä kerman sijaan käytetään cremebonjour cuisinea, jota en ainoasta aukiolevasta lähikaupastani tietysti juurikaan tällä kertaa löytynyt