Lisää joukkoon creme fraiche ja tuorejuusto ja sekoita. Oli siis pakko kypsentää kanat tänään ja ajattelin kokeilla pitkästä aikaa Peggyn pienen punaisen keittiön Igorin kanaa, mutta tällä kertaa tomaatilla, koska paprikaa ei ollut ja vuohenjuustoa oli pakko kokeilla tähän
Lisää joukkoon CremeBonjour ja mausta mustapippurilla. Paista seosta hetki, ja lisää joukkoon kanasuikaleet, ja kun kana on kypsää, lisää aurinkokuivatut tomaatit
Jääkaapissa nökötti paketti kanasuikaleita ja pari purkkia Crème Bonjour Cuisine-valmistetta. 1 pkt kana/broilerisuikaleita, esim. 1 prk Crème Bonjour Cuisine Tomaatti ja Välimeren yrtit. 1 pkt kana/broilerisuikaleita, esim. 1 prk Crème Bonjour Cuisine Tomaatti ja Välimeren yrtit
Laita tagliatellet keittymään (muista lisätä suola keitinveteen) ja samalla paista kana kypsäksi, mausta pippurilla, chili- ja pasta basilico -mausteella
purkki cremebonjour cuisine valkosipuli&yrtit-mömmöä. Tämmöset helpot kanaruuat, jotka on helppo valmistaa, vaikka keittiössä pyöriminen ei oliskaan se ihan omin juttu
Pasta on siitä erikoinen, että siihen ei pahemmin tarvita mausteita, sillä kerman sijaan käytetään cremebonjour cuisinea, jota en ainoasta aukiolevasta lähikaupastani tietysti juurikaan tällä kertaa löytynyt