Molempiin täytteisiin tuli lisäksi creme fraichea ja juustoraastetta sekä hieman mausteita. Silläaikaa kun mies vietti kalastusviikonloppua Ruunaankoskilla, minä ajattelin nautiskella elämästä ja tehdä lohivoileipäkakkua
-ohjelmaa, josta bongasin toisella viikolla tehdyn Lohiwokin, jota täytyi heti päästä kokeilemaan. 300 g kirjolohifilettä400 g wokkivihanneksiakeräkaalia suikaleina200 g katkarapuja1 dl kookosmaitoa3-4 rkl soijakastiketta2 rkl öljyä Paista vihanneksia öljyssä wokkipannulla, siirrä ne hieman syrjään pannun reunalle ja kypsennä suupaloiksi paloiteltu lohi. 200g kinkkusuikaleita100g fetajuustoa½ prk ananasta1 rasia kirsikkatomaatteja1 prk cremebonjour cuisine sipulisekoitustajuustoraastettaoreganaSotke kananmuna ja rahka keskenään. D 300 g kirjolohifilettä
Sekoita ainekset CremeBonjour kastikeen sekaan ja mausta mustapippurilla. Heti seuraavalla kauppareissulla mukaan tarttui muutama Rosamunda, joiden kanssa tein savulohitäytettä
Arkisafkaa-postaussarja jatkuu nyt yksinkertaisella ja helpolla uunilohireseptillä. Mikäli lohifilee ei ole ruodoton, nypi ruodot pois pinsettejä apuna käyttäen
CremeBonjour Valkosipuli tuorejuustoa. Tähän voi käyttää myös valmiita lohisuikaleita. Laita lohi kasvisten päälle ja reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa
Lisää crème bonjour ja sekoita hyvin. Paloittele lohi. Lisää aivan lopuksi lohi ja esikeitetyt parsat. 1 prk Crème Bonjour Cuisine Tilli & Sitruuna. 1 prk Crème Bonjour Cuisine Tilli & Sitruuna
Lohi tomaatti mozzarella nyytit grilliin. Poista lohi fileestä nahka ja kuutio lohi, mausta lohipalat suolalla ja kalamausteella tai sitruunapippurilla oman mielesi mukaan