Kuorrutin kakun suklaa ganachella, kekseillä ja karkeilla. Tein viime vuonna hänen synttäreilleen uunissa paistetun Daimkakun, mutta minusta tämä oli paljon parempaa
Siskon valmistujaisjuhlat lähenevät ja vapaan lomapäivän kuluksi leivoin pieniä juustokakkuja. Itse testasin heti kahta erilaista makua, Snickersiä ja Marianne-Turkinpippuria, joista ensin mainitut koristin Susu- ja valkosuklaapaloin, toiset punssikarkein
Daim-suklaatuorejuustokakku. Maustoin tämän kakun siis Daim -suklaalevyllä. Paloittele daim suorakolmion mallisiksi paloiksi ja rouhi osa daimista pieniksi murusiksi
Laita suklaa pieninä paloina kattilaan ja mittaa voi sekaan. Edellisessä synttäripostauksessa ekassa kuvassa on ensimmäinen leipomani juustokakku, joka oli Daim-juustokakku
Käytännössä kakku on melkein sama kun kinuskikissan Daim kakku (tuplasin täytteen ainemäärät ja suklaata on vähän reilumalla kädellä, koska kyseisen reseptin määrä vaikutti vähän pliisulta ja kun kerta päällä on raiskatava mansikkakerros ajattelin sen olevan ihan ok), mutta päällä on mansikka kiille ja valkosuklaalastuja
Tämä on oikea minttu-suklaaunelma. Toinen suosikkini on lakkajuustokakku, jota olen aiemminkin tehnyt. tähän suklaa oreo-keksejä, mutta myös pipareita, domino, bastogne,