Tuo DemiGlace -kastike oli jäänyt jouluna käyttämättä ja päivämäärää oli vielä jäljellä, joten tähän se upposikin kivasti ja oli kuin olikin ihan älyttömän hyvää
Lisää ruskistetut naudanlihakuutiot sekä punaviini, vesi ja kastikepohja. Muheva burgundinpata(6 annosta)800 g mureaa naudan etuselkää, lapaa tai sisä- tai ulkopaistia3–4 rkl voita3–4 rkl vehnäjauhoja150 g palvattua porsaankylkeä tai pekonia8–10 pikkusipulia tai salottisipulia2–4 valkosipulinkynttä2 porkkanaapieni pala juuriselleriä2 laakerinlehteä2 tl kuivattua tai 2 rkl tuoretta timjamia2–3 rkl tomaattipyreetä1 tlk demiglace -kastikepohjaa2 dl vettä4 dl punaviiniä2 tl sokeria200 g tuoreita herkkusieniäsuolaa ja mustapippuria3 rkl tuoretta hienonnettua persiljaa1
Toistaiseksi olen kuitenkin ollut erittäin tyytyväinen kaupasta saatavaan demiglace -pohjaan. Siivilöityyn liemeen lisätään kastikepohja ja annetaan kiehua n
Valmista kastike kuullottamalla sipuli öljyssä, lisää pannulle demiglace ja kun kastike on kiehuvaa, viimeistele se kermalla, marsalalla, valkopippurilla ja suolalla
Ja helpoin keino valmistaa hyvää kastiketta pihville, on käyttää kastikepohjana kunnollista demiglacea, jonka voi näppärästi hankkia kaupan hyllyltä tetrana