Kaapissa oli myös vajaita keksipaketteja joten niistä yhdistämällä sain pohjankin tehtyä. Yleensä käytän moussekakuissa Veto pohjaa johon ohje blogistani löytyy myös
Murskaa digestivet tehosekoittimessa. Pohja. Painele seos vuoan pohjalle. Yhteistyössä Iloleipuri Pohja. 150 g digestivekeksejä. Vuoraa irtopohjavuoan (sydänvuoka, jonka koko noin 24-senttistä vuokaa vastaava) pohja leivinpaperilla. 150 g digestivekeksejä
Pohja. Sekoita sulanut voi ja keksimurska ja kaada leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle. Kaada täyte keksipohjan päälle, tasoita ja laita jääkaappiin n
Pohja. Valmista sen jälkeen pohja. Kaada täyte pohjalle. 175 g Dominokeksejä ( itse käytin puolet ja puolet Digestive keksejä sekä puolet Pirkan Kandisokerikeksejä). Yhdistä voisula ja keksiseos ja painele seos leivinpaperilla vuoratun 20-22 cm irtopohjavuoanpohjalle
Pohja. Parhaiten toimii irtopohjainen piirakkavuoka. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. * 300g digestive keksejä (halutessasi gluteenittomana). Sekoita yhteen ja painele halkaisijaltaan 27cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa uunissa 150c 12 minuutin ajan. 300g digestive keksejä (halutessasi gluteenittomana)