Vaivaamaton täysjyvä pagnotta Tiiviskantinen valurautapata, Dutchoven tai Cloche. Leipä paistetaan syvän ruskeaksi, kuori on rapean kova ja sisus ilmavan pehmeä Leipäblogi Noin 65g
Maalaisviikonlopun hapatettu leipä * Countryside weekend's sourdough bread Insert the Dutchoven (=cast iron cooking pot with a tight-fitting lid) in the oven. be in the oven for ½ hours, until it is well heated Lumo lifestyle
Vaivaamaton rautapataleipä -parasta ikinä! / No knead bread in Dutch oven -the best bread ever! Taikinan tein aamulla ennen töihin lähtöä ja se olikin parahultaista illan suussa. No knead bread in DutchovenLumo lifestyle
Uunituoretta leipää - ei voi tämän helpompaa enää olla Pääsin toteuttamaan pitkään to do -listalla odottanutta Dutchoven -leipää. Maailman helpoin eli vaivaamatonja vaivaton leipäHetki omaa aikaa