Nosta pihvit vadille ja kaada kastike päälle. Madeirakastike. 1. Aloita kastikkeesta. Paista vihanneksia voissa kasarissa, sekoita ja lisää consommé, tomaattipyree ja mausteet
PIHVIN PAISTAMINEN. Entrecôte, béarnaisekastiketta ja parsaa), tai valitsemalla esimerkiksi maukasta hevosen ulkofileetä, joka tuntuu yleensäkin olevan aika edullista (ks
Niinpä pihvin kylkeen päätyi miniparsoilla ja parmesaanilla tuunattu sekasalaatti. ) Miehestä on tätä menoa kehittymässä varsinainen kastikepro, vielä kun saataisiin hankittua oikea bain marie, ettei tarvitsisi kahden kattilan kanssa pelleillä…
Ribeye, entrecote, ihan sama. Pihvin olisi hyvä olla väh. Ennen grillaamista, tee kastike. Entrecoten valinnassa kandee panostaa kuvassa oleviin nuoliin
Pihvin paistoon on monta keinoa ja pihvit halutaan säilyttää mahdollisimman mureana ja mehevänä. Bearnaise lienee Hollandaisen ohella tunnetuin emulsiokastike
Valmista kastike. Lisää sienikastiketta pihville ja tarjoa lisäksi uunissa kypsennettyjä tomaatteja. 150 g härän ulkofilettä/hlö)·nokare voita ja hiukan öljyä·suolaa·musta- ja viherpippuriaKastike