1. Leikkaa sipulit silpuksi ja raasta porkkana. Lisää ne veteen yhdessä paahtoleivän kanssa. Mausta. Anna taikinan levätä hetki ja leivo siitä pieniä lihapullia
Tämä ei ole leivontaa, mutta ihan "pakko" jakaa tämä tänne, koska itse ainakin tykästyin tähän yksinkertaiseen, mutta niin maittavaan tapas alkuruokaan
E. s. p. a. n. j. r. v. i. t. o. l. b. e. y. k. m. ä. u. ,. T. M. g. h. ö. S. d. J. c. A. 2. 0. 5. -. 1. (. ). ~. L. V. P. f. 3. 4. K. N. R. O. ". t l. d l
Muutamat aiemmin kokeillut reseptit Andalusian Auringossa -kirjasta ja blogista ovat vahva suositus kokeilla myös Espanjalaisia simpukoita Ariela Säkkisen reseptillä