Joitakin vuosia sitten kävin kuopukseni kanssa Madridin Prado-taidemuseossa ja pienen suostuttelun jälkeen sain hänet tutustumaan kanssani Boschin maalauksiin
Nyt kun ensimmäisestä ravintolapäivästä on selvitty kunnialla (Cafe beach housen valmisteluista ja tuotevalikoimasta lisää ) voi taas keskittyä blogin puolelle ja uusien reseptien testailuun
Chorizo on mausteista espanjalaista raakamakkaraa ja se sopii oikein hyvin myös suomalaiseen makuun, sillä ainakaan tämä käyttämäni Saarioisen makkara ei ole liian tulista
Minun piti tänä vuonna aloittaa Espanja-haaste churroilla, toisin kuin aiempina blogivuosina joina olen päättänyt haasteen näihin espanjalaisiin herkkuihin
Viininä tämän kanssa nautittiin espanjalaista Impromptua, joka sopi loistavasti paellan kanssa. Viinipäiväntasauksessa nautittiin paellaa kera valkoviinin
Eikä tapaspöytää ilman ihanaa espanjalaista kinkkua. * * *. For English please see here. Muistatte ehkä, kuinka minun oli tarkoitus matkustaa Andalusiaan ja tutustua sherrytiloille
Turkkilainen keittiö karppaajan näkökulmasta. Filed under. Blogi, Kuvat — Jätä kommentti. 07/07/2014. Ajattelin postata tänne pienen katsauksen turkkilaisesta ruokakulttuurista niitä karppaajia varten, jotka maahan aikovat matkustaa
Chorizo on pehmeää espanjalaista raakachorizoa (Argal Chorizo Asador), jota olen aiemmin käyttänyt myös esimerkiksi tässä chorizo-kikherne-peruna munakkaassa