Kuumenna appelsiinin mehu kiehuvaksi ja lisää siihen liivatteet, sekoita huolellisesti täytteeseen. Vaikka voisi luulla, ei tämä juustokakku ollut liian makea
Näin syntyi mustikka-valkosuklaa juustokakku. 200g Appelsiini tuorejuustoa. Blogissani on ollut pitkään hiljaiseloa vaikka jotain leipomuksia olenkin tänä aikana tehnyt
Tein kaksi rahkaseosta, jonka toisen maustoin appelsiinilla ja toisen lakritsijauheella. Jos kaapissa olisi ollut vähän keltaista väriä, olisin värjännyt appelsiinirahkan keltaiseksi ja lakritsiraidan ruskeaksi tai tummemmaksi, mutta keltainen väripullo oli aivan tyhjä, joten värit jäivät nyt laittamatta
En ole koskaan ollut Fazerinan ystävä (suklaa ja appelsiini ei vaan mielestäni toimi yhdessä) ja vähän epäilytti, kun Bites-palat ja pohjassa käytetyt keksit paistuivat reilusti appelsiinilta