Palanen vaikkapa vuohenjuustoa tämän kera ja se olisi ollut siinä, maukas välipala. Joka tapauksessa lauantai-iltana makumatkailimme Eirassa, Tehtaankadulla ravintola Fenkolissa
Fenkoli eli italiankumina on kasvis, jota moni vieroksuu kun ei oikein keksi sille mitään käyttöä. Tässä pizzakassa vuohenjuusto korvaa lihan, joten resepti sopii myös lihatonta ruokavaliota noudattaville
Lohi-fenkolipasta. vuohenjuustopannu. Poista fenkolista kanta ja silppua se mahdollisimman pieneksi. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi, paista niihin halutessasi toisella pannulla kaunis pinta ja nosta valmiin pannun pinnalle
Hienostuneella ja vivahteikkaalla salaatilla, jonka päätähtenä raparperin rinnalla loistaa vuohenjuusto, fenkolin ja tuoreen rakuunan kuiskaillessa taustalla
Haudutin täytteeseen sipulia ja fenkolia, leikkasin päälle vuohenjuustoviipaleita – vegaani voi huoletta jättää juuston pois, eikä fenkoliakaan välttämättä tarvita