No nyt on aika täydellistä leipää. Nyt olen kokeillut leipää jo toisenkin kerran, ja resepti tuntuu toimivan vaikkei olisi ihan niin hirveän tarkkana mittasuhteista (eli sopii minulle)
Mikäli haluat sattumia joka puraisulle, peitä leipä tasaisesti. Jostain syystä mieli teki foccacciaa ja siihenhän saa sitten päälle laitettua mitä haluaa – vaikka niitä oliiveja ja sardelleja ja sipulia…
Koko Suomi Leipoo -ohjelmasta inspiroituneena päätin minäkin kokeilla tätä niin paljon kehuttua Foccacia leipää ja täytyy sanoa, että ei tätä turhaan ole kehuttu
Pitkästä aikaa taas vähän eri leipää. Perus ohje, äärettömän helppo leipä. Oivallinen sunnuntai leipä. Italialaisten suosikkia, itsekin teen tätä aina aika ajoin, yleensä sunnuntaisin
Pitkään ei tarvinnut odottaa kun eteemme saapui talossa leivottua leipää ja tummaa oliivikastiketta. Uusia ravintoloita ilmestyy Helsingin ravintolakartalle tiuhaan tahtiin, eikä kaikkiin ennätä aivan avauksessa
Siksi en pane lainkaan pahakseni, jos joskus saan käsiini laadukasta leipomon leipää. Olisi mahtavaa, jos Suomeen saataisiin kunnon leipomokulttuuria, kuten monissa Euroopan maissa, joissa leipä tyypillisesti haetaan leipomoista eikä marketista