Paiston loppuvaiheessa voit laittaa folionomenaruusujen päälle liikaa tummumista estämään. Hyvin useassa leivontablogissa on näkynyt toinen toistaan kauniimpia omenaruusuja
Taittele alumiinifolio kaksinkerroin ja leikkaa siitä kapeita suikaleita. Ruusu. Painele foliosuikaleet tueksi taikinareunoille, jotta ne eivät valahda paiston aikana
folio. Muutama viikko takaperin tein omena-mantelimassaruusuja. Niitä herkutellessani alkoi minua kutkuttamaan ajatus jonkin muun kuin omenan käyttämisestä ruusuissa
folio. Blogeissa on vilissyt aika usein omenaruusuja. Halusin kuitenkin tuunata perusreseptiä hieman, joten päätin sujauttaa ruusuihin sisälle herkullista mantelimassaa
Kääri palat sellofaaniin, voipaperiin tai folioon, nämä tarttuvat toisiinsa kuin tauti. Tällä kertaa aloitettiin kahdella reseptillä, ja kun niissä ei mennytkään kovin kauaa, Ruusu löysi vielä kolmannen mielenkiintoisen ohjeen