Joku ehkä kysyy, missä on listalta kuha. Koska aika monet aikaisemmista kalaohjeistamme ovat olleet kuhalle, keskityimme kuluneen vuoden aikana sellaisiin kalalajeihin, joita olemme aikaisemmin vähemmän käyttäneet
Näitä kaloja ei aina välttämättä ole saatavilla täällä Suomessa (paitsi Pollock’ia pakastettuna) joten olen moneen kertaan korvannut ne valkoisella kalalla ja todennut että hauki ja kuha käyvät tähän parhaiten
Kuha-annokseni oli valtava. Lautasella oli kokonainen suuri kuhafile ja todella runsaasti kastiketta. Minä päädyin hiillostettuun kuhaan Bouillabaisse-kastikkeen kera (27,90 e), ja mies otti friteerattua vasikanposkea ja kasvissalaatin (23,90 e)
Pääruoaksi saamme ensin hiillostettua kuhaa bouillabaisse-kastikkeen kera. Jollain tapaa hiillostus puskee mauista päällimmäiseksi, eikä kuha pääse täysiin oikeuksiinsa
Friteerattu riisipallo oli mauton ja kuiva ja sienet oli poltettu kuiviksi korpuiksi. Tänään kuha oli muuttunut siiaksi ja ensimmäisenä pääruokana oli siikaa ja vaniljarisottoa
Villivihannessalaatissa on tuttujen salaattiainesten lisäksi friteerattua voikukanlehteä, joka rapisee hampaissa ja muistuttaa lehtikaalia mutta on hienostuneempaa