Friteerattukukkakaali. Keväisellä Italian reissulla törmäsin friteerattuihin kasviksiin tuon tuosta. Kukkakaalin ohje on bongattu aikoinaaan Jamie Oliverilta ja todettu hyväksi
Kuori ja kuutioi keitetty peruna, kuori ja viipaloi sipuli sekä kuutioi munakoiso ja kukkakaali. Pane peruna-, kukkakaali- ja munakoisokuutiot sekä sipuliviipaleet ja pinaatinlehdet kulhoon
Täytteenä ei ollut soijanakkia, vaan friteerattuja soijasuikaleita. Chili ja chorizo turruttivat sen verran makuaistia, että hento kukkakaali hukkui niiden alle
Alkuruokana nautimme friteerattua possunkylkeä, aprikoosihilloketta ja juuriselleriä (vas), sekä savustettua kampelaa, raputartaria ja vesikrassia (oik)
Alkuruoista ensimmäinen, nokkospannacotta kukkakaalin kera, on valloittavan maukasta, pieksee ehdottomasti seuraavaksi tarjoillun friteeratun vasikanposken
Paahdettua siikaa, bataattipyreetä, friteerattuakukkakaalia ja sitruuna-voikastiketta, 19 €. Varmasti lähes kaikki tietävät ainakin nimeltä helsinkiläisen ravintolakoulu Perhon, mutta kuinka moni tietää ravintola Perhon, joka ei todellakaan ole mikään pelkkä lounasravintola, vaan missä voit nauttia laadukkaan illallisen perinteikkäässä ympäristössä
Kasvisraaka-aineeksi valikoituivat valkoinen parsa ja kukkakaali. Niistä Vottonen ja Manninen tekevät rakuunan ja fenkolin kanssa kypsennettyä parsaa ja kuivatulla tillinkukalla maustettua kukkakaalia