Oikeaoppisen friteeraustaikinan ohjeeseen hain vinkkiä BBC GoodFoodin Angela Nilseniltä. Otin vuosi takaperin tehtäväksemme kokata seuraavien kahdentoista kuukauden aikana ainakin kerran kuussa kotimaista kalaa, eri lajeja ja eri tavoin valmistettuna
Perunoiden liotessa vedessä on hyvä aika tehdä kalanfriteeraustaikina. Mutta muutaman kerran vuodessa kuitenkin laite nostetaan pihalle ja ladataan öljyllä, joko munkkien paistoon vapun alla tai näin kesällä tehdäksemme englantilaisten suosimaa pottua ja kalaa
FRITEERAUSTAIKINA. Yrittäjän lempiburgeri suuren amerikkalaisen jätin valikoimissa oli vuosia kala. Kasta fileet friteeraustaikinaan ja pudota varovasti kuumaan öljyyn
Friteeraustaikina. Herkulliset pinaattiletut yleensä katoavat hetkessä ilman puolukkahilloa kummempaa lisuketta, pala savulohta tai muuta kalaa on tosin ihan oiva proteiinilisä tähän annokseen