Gazpacho reseptejä

Gazpacho

Gazpacho

H. o. l. a. c. h. i. s. y. u. ,. m. t. e. n. k. r. ä. T. b. g. p. (. v. j. ). S. -. E. ö. d. K. z. G. J. N. w. C. 8. 2. 1. 3. /. ½. L. 0. 5. P. 4. B. x. 6. D. M. ) l. t l
Pehmeä gazpacho

Pehmeä gazpacho

Kuten maukasta gazpacho-keittoa, joka valmistuu nopeasti arki-iltanakin. Kauan pidin tämän blogin kuvana edellisen gazpacho-postaukseni kaunista ja värikästä kansikuvaa
Hellepäivän gazpacho | Heat wave gazpacho

Hellepäivän gazpacho | Heat wave gazpacho

Gazpachoa meillä syödään joka kesä kun lämpömittari kipuaa hellelukemiin. Gazpacho on yksi niistä lukemattomista ruoista, joita teen ilman reseptiä ja joiden ainekset vaihtelevat joka valmistuskerralla

Kurkkuinen gazpacho

Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja paloittele kurkku, paprika, sipulit sekä basilika. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja kaada joukkoon tomaatinmehu sekä öljy ja mausteet
Gazpacho - aikainen kesäkauden avaus

Gazpacho - aikainen kesäkauden avaus

K. o. s. k. a. n. y. t. h. ä. j. m. e. l. i. ,. r. g. N. u. v. p. G. z. c. -. S. d. T. V. ö. L. O. A. 1. /. 4. H. E. f. M. (. ). J. R. b. 6. 8. 3. 2. P. 0. d l. t l
Gazpacho

Gazpacho

Tiedostan tämän tosiasian, mutta päädyin silti tekemään Gazpachoa. Luin reseptin Gullichsenien Safkaa-kirjasta, jossa gazpachon rinnalle tarjottavaksi oli ohje avokadotahnasta
Keltainen gazpacho meksikolaisvivahteella

Keltainen gazpacho meksikolaisvivahteella

Tänään kesäaurinkoa löytyi lounaslautaseltani keltaisen gazpachon muodossa. Sileäksi soseeksi ajettu gazpacho taas ei minulle yksinkertaisesti käy, mutta sekin on makuasia

Gazpacho

1. Pane ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja pyöräytä sileäksi. Tai tee gaspacho syvässä kulhossa sauvasekoittimella

Gazpacho mansikoista

1. Kaada tomaattimehu korkeaan kulhoon. Lisää paloiteltu paprika, peratut mansikat, viinietikka ja öljy. Pyöräytä ainekset sileäksi ja mausta chilillä, suolalla ja pippurilla
Gazpacho ja maustemantelit

Gazpacho ja maustemantelit

Paahdetut kasvikset ja tuoreyrtit antavat kylmälle tomaatti-paprikakeitolle eli gazpacholle herkullisen maun
Gazpacho

Gazpacho

Kalttaa tomaatit kastamalla ne kiehuvaan veteen. Poista kuoret ja siemenet. Silppua sipuli ja kuullota öljyssä
Svarfvarsin gazpacho

Svarfvarsin gazpacho

Anna gazpachokeiton tekeytyä kylmässä muutama tunti, mielellään yön yli. Mausta gazpachokeitto suolalla, mustapippurilla ja tabascolla

Oliivinen gazpacho

Täytä patongin puolikkaat ja tarjoile Gazpachon kanssa. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa paprika paloiksi

Gazpacho consommé-liemestä

1. Laimenna consommé purkin ohjeen mukaan. Kuumenna se tasaiseksi ja anna sen sitten jäähtyä täysin. Lisää tomaattimurska