Napue Gin tonic valittiin viime vuonna maailman parhaaksi GT ohjeeksi ja sitä mukaillen kehittelin reseptin pohjalta raikkaan ja maistuvan väliraikastajan
Pari viikkoa sitten Iittala järjesti Tapio Wirkkalan 100-vuotisjuhlan kunniaksi haasteen valmistaa drinkki Wirkkalan suunnittelemaan Ultima Thule -sarjan lasiin
Yhdistin tähän reseptiin ajankohtaisen sesonkiherkun mansikan sekä trendikään ginin. Lopputuloksena on pehmeän makuinen ja kesänmakuja korostava makea jälkiruokadrinkki
Graavattuun loheen saa raikkaan yrttisen aromin maustamalla sen suomalaisella Napue Ginillä. Maailman parhaana palkitussa ginissä maistuu koivunlehti, mesiangervo, tyrni, karpalo ja tietenkin myös katajanmarja
[ap_spacing spacing_height=”20px”]. R nappasi Glorian Ruoka & Viini lehden numeron 1/2009 auki ensimmäiseltä sivulta ja ehdotti että tekisimme tämän reseptin
Kylminä päivinä lämmin juoma tekee hyvää. Tämä lämmittävä flunssankarkotinjuoma maistuu juuri sopivasti inkiväärille, jota juomasta löytyy kahdessa muodossa