GLUTEENITON SUKLAAKAKKUTAIKINA. Kikherneet ovat suurta herkkuani, joten päätin säveltää löytämiäni ohjeita mukaillen taikinan, josta syntyisi sekä mutakakku-tyyppinen herkku että muffinsseja
Appelsiinimuffinssit muuttuivat gluteenittomiksi jauhoja vaihtamalla, mutta kuorrutteessa (gluteeniton) on hieman laktoosia, sillä käyttämieni Kick-patukoiden tuoteselosteessa lukee ”rasvaton maitojauhe”
Mustikkamuffinssit (maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, soijaton, vegan). Kun aloitin kirjoittamaan tätä blogia viime marraskuussa, toinen postaustekstini käsitteli nimenomaan muffinseja ja sen kaikettoman "supermuffinssin" metsästämistä, joka olisi
Sekotin taikinan tasaiseksi ja lusikoin taikinaa muffinssivuokiin. Tästä ohjeesta tulee 8 kpl isohkoa muffinssia ja ohje on gluteeniton. 2 dl gluteenitonta jauhoa
Bullram Bake on hyvin proteiinipitoinen sekä täysin laktoositon ja gluteeniton. Näistä proteiinisista banaani-pähkinämuffinsseista tulikin oikein hyvänmakuisia
Ohje on gluteeniton ja pienellä vaivalla siitä saa myös maidottoman/vegaanisen. Lämmitä uuni 190c ja annostele muffinssi tms vuokiin, jokaiseen noin 20g taikinaa. 190c ja annostele muffinssi tms vuokiin, jokaiseen noin
Pursota muffinssien päälle ja koristele mielesi mukaan. Ohjeesta tulee noin 20 kpl normaaleihin muffinssivuokiin tehtynä. Muffinssit3 1/2 dl Provena gluteeniton täysjyvä kaurajauhoa2 dl hienoa sokeria2 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeria1 dl kuohukermaa2 kananmunaa100 g sulatettua voita1 dl appelsiinimehua1/2 levyä Marabou Black Saltlakrits-suklaata rouhittuna. Jaa seos muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15-20 min