Täytyy myöntää, että olin itsekin yllättynyt suklaakakun pehmeän täyteläisestä mausta – siitä ei olisi voinut arvata, että kakku on vegaanista, saati sitten gluteenitonta
Kakku on gluteeniton, joten en halunnut ottaa riskejä epäonnistumisen kanssa. Suosikiksi on kuitenkin nyt noussut tämä tummapaahtoinen versio, sillä vaikka se on selvästi tummempaa, maku on silti pehmeä ja lempeä
Gluteenitonsuklaakakku. Pinnalta marenkimaisen rapsakka ja samalla tahmea ja sisältä ihanan pehmeä ja suussa sulava kakku syntyy vain neljästä raaka-aineesta varsin helpolla
Melkein kuin söisi suklaakakkua, mutta ei kuitenkaan. Tarkistele kypsyyttä hyvissä ajoin jo 20 minuutin jälkeen, leipä nimittäin saa jäädä mieluummin liian pehmeäksi kuin tulla ylikypsäksi