Tästä taikinasta olisi tullut myös hyvä suolainen piirakkapohja – täytyykin joskus kokeilla. Tein taikinan gluteenittomista kaurajauhoista, joten taikina maistui kauralle
Ripottele mustikat tasaisesti piirakkapohjalle. Hieman terveellisempää mustikkapiirakkaa saa tällä Arleenan sanomat -blogista löytämälläni kauraisen mustikkapiirakan ohjeella
Nosta piirakkapohja hetkeksi jäähtymään ja lisää pohjan päälle mustikat. Olen viime aikoina innostunut raakaleivonnan ohella gluteenittomasta leivonnasta ja onnekseni sain Provenalta testattavaksi Gluteenittomia Täysjyväkaurajauhoja
Provenan tuotteet perustuu puhtaaseen kotimaiseen kauraan, jonka vuoksi tuotteet on sekä ravinteikkaita samalla maullisesta ja rakenteellisesti suomalaiseen makuun sopivia Kaurahan kuuluu ruokavaliooni hyvinkin tiiviisti, sillä se on luontaisesti gluteeniton vilja ja itseasiassa gluteenittomista viljoista kaikista ravintorikkain