chiansiemenet, gluteeniton. Chia-puolukkatäytettykakku. Puolukka ei koskaan ole ollut mikään kovin suuri lempparini, no kyllä puolukkahillo on uponnut jokseenkin jos seassa on ollut vähintään puolet sokeria, mutta olen huomannut että syömällä paljon aitoja tuoreita raaka-aineita myös makuaisti tottuu luonnollisiin makuihin eikä vaadi sekaan mitään keinotekoista
Vieraan sitten saapuessa avasin kakkuvuoan ja totesin että ylempi kookoskerros kyllä on hyytynyt, mutta alempi puolukkakerros on klönttistä ja vaaleanpunaista räkää muistuttavaa mömmöä, josta puolet jo oli sitten valunutkin pöydälle
mantelirouhetta, kookoshiutaleita tai korppujauhoja (gluteeniton vaihtoehto perunakuituhiutaleet). Kakku on aina komea, mutta näitä annospaloja on kätevä ottaa käyttöön juuri sopiva määrä ja pitää loput pakkasessa, pussissa myöhempää herkuttelua varten