Ja valmista sillä aikaa täyte. Lado parsat piirakkapohjalle ja kaada täyte päälle. 4 dl gluteenitonta jauhoseosta (sunnuntai). Paista piirakkapohjaa 10 minuuttia 200-asteisessa uunissa
Olen tehnyt piirakkaa usein gluteenittomana versiona eli vehnäjauhot on korvattu gluteenittomalla jauhoseoksella - ja tulee aivan erinomaista, suolaista, gluteenitonta piirakkaa
Piirakka on myös gluteeniton, maidoton, munaton eikä siihen ole lisätty sokeria. Avokado ja lime sopivat ihanasti yhteen ja jos siihen lisää pehmeän makean banaanin, niin herkku on valmis
Valmistus. Piirakkapohja. Sanottakoon, että gluteeniton leivonta on minulle vielä aika vierasta maata, aivan pikkuhiljaa olen siihen viime aikoina alkanut perehtyä
Piirakka on gluteeniton, maidoton ja vegaani, ja suorastaan pursuaa ravinteita. Sen päälle tomaattitäyte, ja kas, piirakka onkin valmis menemään hetkeksi pakkaseen
Kaiken ymmärrykseni mukaan piirakka on gluteeniton (jos käytät gluteenittomia kaurahiutaleita), melko vähärasvainen eikä sisällä ripaustakaan lisättyä sokeria
Provenan tuotteet perustuu puhtaaseen kotimaiseen kauraan, jonka vuoksi tuotteet on sekä ravinteikkaita samalla maullisesta ja rakenteellisesti suomalaiseen makuun sopivia Kaurahan kuuluu ruokavaliooni hyvinkin tiiviisti, sillä se on luontaisesti gluteeniton vilja ja itseasiassa gluteenittomista viljoista kaikista ravintorikkain
gluteeniton. Valmista piiraat erikseen. Leivtä sitten sitruunatäyte piirakkapohjan päälle vuokaan. Valmista marenki vatkaamalla valkuaiset suolan kanssa niin, että vaahto alkaa muuttua kovaksi