Gluteenittomista jauhoista tehdyt leivonnaiset kypsyvät hieman hitaammin verrattuna vehnäleivonnaisiin, joten paistolämpötilaa kannattaa laskea ja paistoaikaa vastaavasti hieman pidentää
Teiltä saadut reseptitoiveet ovat yleensä täyttä kultaa, niin tälläkin kertaa. Kilpailun voitti Joyce Hardcastle ja hänen reseptiään olen pyrkinyt tässä tarkasti noudattamaan
Keksit ovat gluteenittomat, kun käytät gluteenittomia kaurahiutaleita. Tässä reseptissä on käytetty maukasta ja hieman hillitymmin verensokeria kohottavaa kookossokeria, mutta toki sitäkin on sellainen määrä, että täysimittaisesta herkusta on kysymys
reseptiin. Limemoussea varten tarvitaan limecurd, johon löytyy resepti täältä. Reseptistä riittää 24 isoon leivospalaan, eli ohje soveltuu hyvin. kakkupohjasta riittää 20 hlön täytekakkuun ja tähän reseptiin siitä menee vain
Tällä kertaa päätin testata reseptiä, minkä huomasin Voikukkapelto-blogista. Mietin, että tämä voisi olla myös hyvä resepti vaikka punaisilla viinimarjoilla
Koekeittiössä syntyneistä ahaa-elämyksistä iloitsee varsinkin silloin kun testattu resepti osoittautuu erinomaiseksi ja sitä tekee uudestaan ja uudestaan