- Voitele pullat kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. - Paista pullia 200-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia tai kunnes pullat ovat hieman ruskettuneet
Ehkä aavistuksen liikaa käytin jauhoja ja liian vähän kanelia ja sokeria täytteenä, mutta pullat pysyivät kasassa, ne kohosivat ja maistuivat korvapuusteilta
Oon ollut tähän asti hieman skeptinen gluteenittomien pullataikinoiden suhteen sillä gluteenittomaan pullataikinaan on aika vaikea saada kunnon sitkoa, törmäsin kuitenkin Arlan gluteenittomaan laskiaispullareseptiin ja pullat näyttivät niin herkullisilta että halusin lähteä kokeilemaan reseptiä
Gluteeniton pullataikina. Leivo pullat ja kohota ne kaksinkertaiseksi. Voit tehdä pyöreitä pieniä rahkapiirakoita kun pyörittelet ensin pyöreät pullat, paina lasin tai mukin jauhotetulla pohjalla kolo pulliin ja kohota kuuman vesihöyryn päällä tai lämpimässä paikassa leivinliinan alla
Voin ilokseni kertoa, että pullat onnistuivat super hyvin. Luin jostain keskustelusta facebookista, että taikinaa olisi vaikeampi pyöritellä kuin normaalia pullataikinaa, ja ettei sitä pystyisi pyörittelemään pöytää vasten vaan käsien välissä tulee paras
TÄYDELLISTÄ pullataikinareseptiä vielä etsiskelen,. Voitelin pullat kananmunalla ennen paistamista. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele päälle hiukan sokeria
Jos muistat vielä nämä gluteenittomatlaskiaispullat, niin pullataikina on tehty samalla reseptillä. Jouduin lisäämään leipomisvaiheessa ainoastaan enemmän jauhoja leivonta-alustalle, jotta sain leivottua taikinasta tangot ja pyöräytettyä ne munkeiksi, koska kyseinen taikina on aika tarttuvaa eikä siinä ole samalla tavalla sitkoa kuin perinteisessä pullataikinassa
Tavoitteena vähän terveellisemmät ja vähäsokerisemmat pullat. Itselle vähäsokerisempaan elämään jo tottuneena makeus oli riittävä ja koemaistajatkin söivät pullat vikkelään (isomman kommentti
Gluteenittomatkanelipullat (n. Leivoin pullat heti aamusta,. Leikkaa veitsellä parin sentin siivuja, nipistä keskikohta ulospäin, jotta saat pullat sydämen muotoisiksi
Gluteenittomatlaskiaispullat (n. Nämä pullat on tehty gluteenittomasta hapanjuuresta, joka asuu keittiömme lämpimimmässä kulmassa ja jota rakkaudella ruokitaan säntillisesti kaksi kertaa päivässä