Gluteenittomat ja hiivattomat sämpylät (10-12 kpl). Eräs tuttuni tuossa jokunen aika tuskaili, kun ei ole saanut tehtyä hyvää gluteenitonta ja hiivatonta leipää
4 1/2 dl kädenlämpöistä vettä30 g tuoretta hiivaa3/4 tl suolaa1 tl sokeria 1 dl kaurahiutaleita400 g eli 7 dl semperin gluteenitonta kuitupitoista jauhoseosta2 rkl pullomargariiniaMurenna hiiva taikina kulhoon ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon. 30 g tuoretta hiivaa
Gluteenittomatsämpylät. Nämä sämpylät ovat gluteenittomuudestaan huolimatta meheviä ja täynnä makua. Muuten sämpylät koostuvat hyvin perusraaka-aineista
Päätin tammikuun kunniaksi tuotekehitellä sellaiset sämpylät jotka ovat ravintorikkaat, maukkaat ja joissa ei ole tattaria koska todella moni on tattarille allerginen